C/B I COLOR DIGITALNI TISAK

U općem trendu digitalizacije i digitalni tisak je sve prisutnije rješenje u grafičkoj industriji. Osnovna je karakteristika digitalnog tiska nizak fiksni trošak te stoga predstavlja idealan izbor za tisak manjih naklada ili većeg broja različitih predložaka.

Ukoliko vam je potreban samo jedan primjerak ili nekoliko različitih, pa čak i veća serija, zbog brzine, kvalitete i povoljne cijene digitalni je tisak pravi izbor.


Digitalni tisak, informacije i cijene

Digitalni tisak je moderna tiskarska tehnologija koja pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir. Digitalni tisak znatno pojednostavljuje tiskarski proces, jer omogućuje tisak malih i srednjih naklada, bez izrade filmova i ploča kao što je slučaj u offsetnom tisku.

Prednosti digitalnog tiska su mala naklada, brzina i kvaliteta otiska i vlastiti dizajn. Digitalni tisak izrađujemo na vrlo kvalitetnom digitalnom stroju XEROX, izuzetne kalibracije i postojanosti boja. Najveću otisni format je 320 x 450 mm, a maximalna gramatura papira za tisak je 350 g.

Dovoljno je da nam datoteku predate u nekom standardnom grafičkom programu i mi ćemo vam najčešće u roku 24 sata izraditi traženi proizvod. Molimo svakako prije nego nam šaljete datoteke za digitalni tisak pročitajte upute za pripremu i cjenik tiska.