TISAK VELIKOG FORMATA


OSLIKAVANJE IZLOGA

Efektan način oglašavanja, privlači značajnu pozornost zbog vizualne upečatljivosti i blizine prolaznika.


FOLIJE, CERADE I MESH

Vrlo jednostavan i ekonomičan , neograničen dimenzijama zbog mogućnosti spajanja segmenata. Koristi se na pročeljima zgrada, skelama, ogradama. Kod površina izloženih naletima vjetra preporuča se upotreba rupičastoga bannera (mesh).


NALJEPNICE

Bez obzira trebaju li vam male naljepnice za označavanje proizvoda, vektorski izrezana slova ili želite oblijepiti zidnu površinu na vašem izlogu, rado ćemo udovoljiti vašim zahtjevima. Materijali i svojstva su različiti i specifični i svakako preporučamo konzultacije prije narudžbe.


REKLAMNI PANOI I PLAKATI

Susrećemo se s reklamnim panoima – plakatima na svakom koraku, u izlogu, u trgovini, u tramvaju, na zgradama, krovovima, ogradama… Izbor materijala je vrlo širok od mat papira različitih debljina, sjajnih i polu sjajnih papira, banner materijala ali i različitih specijalnih materijala kao što su slikarsko platno, poliesterske folije… Oprema i dorada mogu biti različite, od uređaja pa do okvira, laminacija i ostaloga. Vaši zahtjevi su za nas izazov koji ćemo sa radošću prihvatiti.